Részvételi feltételek a 2018. nevember 14. napján megtartandó a NEXON Kft. által szervezett NEXON Konferencia 2018 elnevezésű konferenciához

 

Konferencia adatai:

Időpont: 2018. 11.14. 8:00- 13:00
Helyszín: 1185 Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér – Terminal 1

  1. A jelölőnégyzet kipipálásával tudomásul veszem, hogy a konferencián való részvétel önmagában díjmentes, azonban az jelen regisztrációhoz kötött. Tudomásul veszem, hogy a regisztráció elküldésével részvételi szándékomat jeleztem.
  2. A jelölőnégyzet kipipálásával továbbá tudomásul veszem, hogy a konferencián való részvételi szándékomat, minden következmény nélkül 2018. november 7. napjáig bármikor lemondhatom a lovas.rita@nexon.hu. elektronikus e-mail címre küldött lemondó nyilatkozattal.
  3. A jelölőnégyzet kipipálásával ugyanakkor tudomásul veszem, hogy abban az esetben, ha a fent nevezett konferencián való részvételi szándékomat 2018. november 07. napja után mondom le, vagy a konferencián nem jelenek meg, illetőleg a képviseletemben eljáró helyettesítésről sem gondoskodom, a konferenciát szervező NEXON Kft. jogosult regisztrált személyenként 29.900,-Ft + ÁFA összegű átalány költségtérítés kiszámlázására.
  4. A jelölőnégyzet kipipálásával továbbá tudomásul veszem, hogy a 3. pontban rögzített eseten kívül a részvételi szándékommal kapcsolatosan további díj/költség felszámítására a NEXON Kft. nem jogosult.